VEG88 183 Posted February 28 Am sa explic pe scurt cum sa faci mai repede xp, plus altele. Fiecare jucator nou intrat pe server are 30 /levelbank. Acestea sunt 30 skills points si le puteti folosi la ce rasa doriti. Atentie eu recomand primele 3 rase pentru incepatori, Undead, Human si Orc. Dupa ce ai ales rasa scrii in chat /levelbank si iti adaugi puncte la ce skill-uri doresti de la rasa respectiva (Atentie!!! O data ce le-ai folosit pe acea rasa nu le poti reseta pentru a le folosi pe o alta rasa). EX: 1.Undead Scourge 1. Vampiric Aura Primesti 20% din dmg pe care il faci ca health -- Adugi puncte pana il faci maxim sau nu (cu cat e level maxim cu atat mai mare este sansa de a da 20% din dmg-ul pe care il faci). 2. Unholy Aura -- Adugi puncte pana il faci maxim sau nu. Mergi cu 20% mai repede 3. Levitation -- Adugi puncte pana il faci maxim sau nu. Sari mai sus 0.5 mai putina gravitatie 4. Ultimate: Suicide Bomber -- Aici ai nevoie doar de un skill point Explodezi cand mori, poate fi activata manual sau cu bind in consola (ex: bind "f" "+ultimate") Raza exploziei: 200-333 Raza dmg facut: 266 Pentru a face si mai repede xp foloseste in tag la nume madz.ro, faci kill-uri, dai headshot sau plantezi Bomba. 1 ...si ca sa nu pierdem timpul, sa presupunem ca am dreptate... Share this post Link to post Share on other sites