ZeNNy 0 Posted February 7 (edited) 1.Nickname: ZeNNy 2.Adminul care ti a dat ban: Pika 3.Motivul: M a acuzat de coduri si eu nu folosesc asa ceva,dupa l am chemat dis sa ii arat tot ce am in pc si nu a vrut si mi a dat ban instant 4.Data: 7.02.2021 Ora: 21:30 5. Alte comentarii: Parerea mea este ca face abuz si nu isi merita gradul.Sper sa nu mai dea ban uri aiurea si fara dovada ca eu as juca cu coduri Edited February 7 by ZeNNy Share this post Link to post Share on other sites
VEG88 174 Posted February 8 Astept demo @Pika. ...si ca sa nu pierdem timpul, sa presupunem ca am dreptate... Share this post Link to post Share on other sites
BlacK_HanDeD 50 Posted February 12 @Pika nu a venit cu demo-ul, eu zic pro unban Decat sa te alegi cu praf in ochi, mai degraba lasi trecutul in urma.... Share this post Link to post Share on other sites
P1ka 0 Posted February 13 (edited) Salut frate stiu ca esti suparat ca ai fost banat. Demo-ul il ai mai jos si te rog sa te uiti cu atentie. Cu drag. zanny.dem Edited February 13 by P1ka Share this post Link to post Share on other sites
JusT4FuNNN 2 Posted February 13 Eu nu pot sa deschid demo-ul, nu stiu daca este de la mine sau nu, poate restul staffului reuseste sa-l vada si sa dea o parere. Share this post Link to post Share on other sites
DaRkNeSs 6 Posted February 13 @JusT4FuNNN il pun aici ca sa vezi si tu daca vrei https://www.youtube.com/watch?v=tp55W2SbaaE&feature=youtu.be Contra unban Nu s-a vazut "flick-ul"nici cu 10% viteza,cine esti ma tu kennys,stai cu tinta pe loc dupa ce dai "flick",buna observatie pika bravo. Share this post Link to post Share on other sites
bq 184 Posted February 14 Astept adminii sa isi dea cu parerea! Share this post Link to post Share on other sites
LAMBURGHINI AWP.MADZ.RO 38 Posted February 14 Contra se vede aimu..... Share this post Link to post Share on other sites
BlacK_HanDeD 50 Posted February 14 revin cu o alta parere: M-am uitat pe demo, se vede clar ca aim-ul nici nu e silent si nici nu are smooth, e chiar foarte obvious, contra unban Decat sa te alegi cu praf in ochi, mai degraba lasi trecutul in urma.... Share this post Link to post Share on other sites