strowyy 2 Posted January 16 1. Nume real: Florescu David 2. Nick joc: strowyy 3. Varsta: 14 4. Link catre profilul de steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198392089865/ 5. SteamID(il gasiti aici) : STEAM_0:1:215912068 6. Ore(le gasiti aici / screenshot cu orele din joc) : 7. Ai citit regulamentul?: Poate ca da , poate ca nu 8. Ai intrat in grupul nostru de discord? (il gasesti aici): da 9. Ai intrat in grupul nostru de steam? (il gasesti aici): da 10. Cat timp poti petrece pe server?: 3 ore/zi (aproixmativ) Share this post Link to post Share on other sites
VEG88 174 Posted January 17 19 hours ago, andreiumatii said: +rep puiu Daca nu esti admin nu ai voie sa dai pro contra! Doar cei din staff au voie sa de-a pro contra! ...si ca sa nu pierdem timpul, sa presupunem ca am dreptate... Share this post Link to post Share on other sites
Andrei. 10 Posted January 17 pro. este activ, si serios Share this post Link to post Share on other sites
andreiumatii 2 Posted January 18 14 hours ago, VEG88 said: Daca nu esti admin nu ai voie sa dai pro contra! Doar cei din staff au voie sa de-a pro contra! nu am zis nici pro si nici contra prietene, nu iti vad problema Share this post Link to post Share on other sites
Replays 9 Posted January 18 Pro, activitate destul de ok. Share this post Link to post Share on other sites
exag4 0 Posted January 18 pro il vad destul de des pe server Share this post Link to post Share on other sites
VEG88 174 Posted January 18 8 hours ago, andreiumatii said: nu am zis nici pro si nici contra prietene, nu iti vad problema Sa îți desenez ca dacă nu ești parte din staff nu ai ce posta în topic-uri le de pro contra? Sau cauți anturaj cu mine? Sper ca îți dai seama ca nu suntem prieteni și probabil puteam sa am copil de vârstă ta. Atitudinea ta lasă de dorit, deci cât voi fi fondator pe madz nu ai ce cauta în staff. Nu te obosi sa faci vre-o cerere ca nu ai șanse. 1 ...si ca sa nu pierdem timpul, sa presupunem ca am dreptate... Share this post Link to post Share on other sites
VEG88 174 Posted January 18 Vad ca nu mai da nimeni PRO CONTRA la cerere. Acceptat ca Helper momentan. Sa respecti regulamentul si sa fii activ pe forum si server. ...si ca sa nu pierdem timpul, sa presupunem ca am dreptate... Share this post Link to post Share on other sites