GUGU 1 Posted January 15 . Nume real:Gugulica Razvan 2. Nick joc:weedmagie (nick vechi TED ) 3. Varsta:16 4. Link catre profilul de steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561197993125940/ 5. SteamID(il gasiti aici) "weedmagie" STEAM_1:0:16430106 00:24 50 0 active 786432 6. Ore(le gasiti aici / screenshot cu orele din joc) : acum am 16 ore , dar inainte sa se reseteze aveam 100+ 7. Ai citit regulamentul?:Poate ca da , poate ca nu 8. Ai intrat in grupul nostru de discord? (il gasesti aici): Da 9. Ai intrat in grupul nostru de steam? (il gasesti aici):Da 10. Cat timp poti petrece pe server?:2-3h pe zi Vreau sa fiu din nou admin pentru ca am vazut ca uni Admini/ Helperi nu isi fac treaba cum trebuie si cred ca voi ajuta serverul Share this post Link to post Share on other sites
X!! 4 Posted January 16 Un pro de la mine,il stiu de mult pe copilul asta,este baiat de zahar!! Share this post Link to post Share on other sites
Alexanndru 6 Posted January 16 Un mare pro de la mine, știe ce sa faca ca helper Share this post Link to post Share on other sites
Mexicanu' / AWP.MADZ.RO 0 Posted January 16 Pro Activ,de trb Share this post Link to post Share on other sites
ZzTeh23 51 Posted January 16 Acceptat ,ai primit Administrator deoarece ai mai fost in staff. t/c Share this post Link to post Share on other sites