Jump to content
Comunitatea MADZ se va relansa odata cu aparitia CS2. Revenim cu mai multe detalii ×
Comunitatea MADZ se va relansa odata cu aparitia CS2. Revenim cu mai multe detalii

Depressed Adryan

Membru
 • Content Count

  35
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  2,055 [ Donate ]

Community Reputation

2 Amator

About Depressed Adryan

 • Rank
  10
 • Birthday 03/08/2004

Recent Profile Visitors

785 profile views
 1. Contra Regulament necitit! I am sorry!
 2. 1. Nume real: Ionut Adrian 2. Nick joc: Adryan 3. Varsta: 16 ani 4. Cate ore aveai cand ai facut ultima cerere?: 65 ( https://imgur.com/a/Wj0uD6w ) 5. Orele actuale: https://www.gametracker.com/player/Adryan/awp.madz.ro:27015/ 6. Grad actual?: Helper 7. Ai citit regulamentul?: Integral 8. Cate bile albe/negre ai? : 5 bile albe
 3. Contra Nu ai varsta necesara! I am sorry!
 4. Contra Motive mai sus! I am sorry!
 5. Contra Nu respecta deloc regulamentul(knife la no-scope si altele) desi este destul de vechi pe server. Alte motive mai sus! I am sorry!
 6. Pro 1.Activ 2.De treaba Good luck!
 7. Contra Regulament necitit I am sorry!
 8. @suB nu stiu daca mai erai pe server in momentul in care @DaRkNeSs si eu i-am atras atentia lui Neon cu privire la comportamentul lui, ce-i drept destul de iritant in acea zi(fiind destul de nervos dupa cum vorbea). Parerea mea este ca acum ar trebui sa asteptam ca si Neon sa aduca argumente in apararea sa! O zi buna in continuare!
 9. Salut @suB.Vreau si eu sa stiu de cate ori te-am amenintat!Acele Gag-uri pe care ti le-am acordat au fost date pe drept, avand si alti oameni carora nu le voi da numele(daca vor dori vor confirma spusele mele) drept martori la comportamentul tau destul de toxic de pe server(inca odata, nu sunt singurul cu aceasta parere)! Acestea au fost motivele pe care le-am spus in apararea mea, cat si pentru Neon.De aici voi lasa ca Ownerii sa isi faca treaba si sa ia o decizie cu privire la aceasta reclamatie! O seara placuta in continuare!
 10. Contra, nu cred ca este pregatit sa devina Helper! Sorry!
 11. Contra, nimic mai mult de spus
 12. Pro 1.De treaba 2.Isi face treaba 3.Activ Good luck!
 13. Pro 1.Activ 2.De treaba 3.Regulament citit 4.Cred ca isi va face treaba ca Helper Good luck!
 14. 1. Nickname: Adryan 2. Perioada in care vei fi absent: 15.02.2021-19.02.2021 3. Motivul: Liceu + motive personale 4. Alte comentarii: Nu
×
×
 • Create New...