Jump to content
Gazduire Servere Jocuri | Servere Dedicate | Webhost

suB

Membru
 • Content Count

  9
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Points

  1,200 [ Donate ]

suB last won the day on January 15

suB had the most liked content!

Community Reputation

2 Amator

About suB

 • Birthday 01/01/2000

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. suB

  cerere unban

  1. Nickname: suB 2. Adminul care te-a banat?:Alexandru #AWP.MADZ.RO 2. Motivul: asa a zis zz 3. Data si Ora:04-16-21 19:57 4. Alte comentarii: de ce?
 2. 1. Nickname: ✪ suB 2. Adminul care te-a banat?: Mr. Minimal 2. Motivul: Aimbot 3. Data si Ora: 04-10-21 15:38 4. Alte comentarii: As vrea sa vad si eu ceva dovezi cum ca as avea aimbot. Aveți? Puteți sa le trimiteti pe discord tomicelslab#3554. Dacă aveți.
 3. Dupa cum am zis, tu ai observat doar raspunsurile mele catre Tehneon, care îmi zicea transpirat si făcea misto de mine, eram toxic pentru ca si helperul era.
 4. Numele meu: ✪︎ suB Numele celui reclamat: ✪ TehNeonᴳᴹ Gradul detinut de acesta: Helper Motivul reclamației: Nu consider ca are o atitudine potrivita pentru un helper. Informatii suplimentare: De fiecare data cand il omor pe server, imi zice ca sunt transpirat, ca am ciorba la subrat, intreaba daca vreau sa imi aduca un prosop etc. In acele momente va dati seama ca nu raspund cel mai potrivit (totusi, nu injur pe server), fapt pentru care el si Helper Adryan ma ameninta cu Gag pe motiv de toxicitate. Mi se pare o atitudine de ipocrit, de aceea nu cred ca merita sa fie numit Helper. PS: sunt mai multi oameni pe server care au aceeasi impresie, pe langa prietenii mei. Nu o sa dau nume deoarece poate ca ei vor sa isi pastreze anonimitatea.
 5. 1. Nickname: ✪︎ suB 2. Adminul care te-a banat?: Zzteh23 3. Motivul: abuz 4. Data si Ora: 02-16-21 19:43 5. Alte comentarii: Adminul nu a postat demo-ul pe SourceBans; Fondatorul VEG88 a zis: "@ZzTeh23 Pentru abuz nu dai permanent! Poate ai dat din greseala!" in ultima mea postare.
 6. 1. Nickname: ✪ suB 2. Adminul care te-a banat?: Zzteh 2. Motivul: lama la noscope, presupun. Nu a scris 3. Data si Ora: 02-16-21 19:43 4. Alte comentarii: daca imi iau unban nu mai dau nici o lama, nici macar la runda normala, imi pun cutit default, nu il mai folosesc deloc.
 7. suB

  cerere helper

  Contra Ai 13 ani, esti toxic, nu ai citit regulamentul, nu ai pus poza cu orele
 8. 1. Nume real: Tomi 2. Nick joc: ✪ suB AWP.MADZ.RO 3. Varsta: 15 4. Link catre profilul de steam: https://steamcommunity.com/id/subromania/ 5. SteamID: https://steamcommunity.com/id/subromania/ 6. Ore: 7. Ai citit regulamentul?: Da 8. Ai intrat in grupul nostru de discord?: Da 9. Ai intrat in grupul nostru de steam?: Da 10. Cat timp poti petrece pe server?: 3 ore pe zi O sa ajut jucatorii noi si raspund la intrebari legate de server. Nu mai dau lame la noscope. Steam URL-ul meu este custom.
×
×
 • Create New...