Jump to content

TheMappy

Membru
 • Content Count

  7
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  375 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. PRO Foarte activ, cu siguranță merită gradul pe care și-l dorește
 2. ✦ Nick : Mr. Tom oldcs.madz.ro ✦ Ore Jucate pe server : ✦ Ultima cerere de Up : Am primit up la sedinta. ✦ Grad actual : Admin ✦ Grad cerut : Moderator ✦ Motiv : Vreau sa ma implic in cresterea si securizarea serverului, si cu un grad mai mare mi-ar fi mai usor si posibil.
 3. Contra - Ai dat copy paste la regulament
 4. PRO - este activ pe server și merită o șansă
 5. Contra ! Cererea este incorectă!!
 6. 1. Numele (real) : Numele meu real este Vlad. 2. Numele (din joc) : Numele din joc este Mr. Tom oldcs.madz.ro 3. SteamID (folosesti site-ul asta: STEAM_0:1:171304158 4. Primele 7 cifre din CNP :5051016 5. Ai experienta in adminat? : Am destul de multa experienta in adminat, deoarece am mai fost helper pe aceasta comunitate, cat si pe altele. 6. Poze cu orele din joc : 7. Cat timp poti petrece pe server? : Cateva ore pe zi, destul de multe, as putea zice minim 4. 8. Ai un program de filmat pentru a prezenta dovezile? : Folosesc bandicam. 9. Ai citit regulamentul? : Poate ca l-am citit, poate ca nu.
 7. 1. Numele (real) : Numele meu real este Vlad. 2. Numele (din joc) : Numele din joc este TheMappyOLDCS.MADZ.RO 3. SteamID : STEAM_0:1:171304158 4. Primele 7 cifre din CNP :5051016 5. Ai experienta in adminat? : Nu am foarte multa experienta in adminat, dar am mai fost admin pe alte comunitati. 6. Poze cu orele din joc : https://imgur.com/a/QzMK0Ru 7. Cat timp poti petrece pe server? : Cateva ore pe zi, destul de multe, as putea zice minim 3. 8. Ai un program de filmat pentru a prezenta dovezile? : Folosesc bandicam. 9. Ai citit regulamentul? : Poate ca l-am citit, poate ca nu.
×
×
 • Create New...