Jump to content
Comunitatea MADZ se va relansa odata cu aparitia CS2. Revenim cu mai multe detalii ×
Comunitatea MADZ se va relansa odata cu aparitia CS2. Revenim cu mai multe detalii

calinul

Administrator
 • Content Count

  499
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  23
 • Points

  21,240 [ Donate ]

calinul last won the day on April 1 2020

calinul had the most liked content!

Community Reputation

195 Senior

About calinul

 • Rank
  Administrare Generală
 • Birthday November 5

Recent Profile Visitors

1,529 profile views
 1. Astazi am avut placerea de a vorbi cu @Zzteh21 si astfel am aflat cateva detalii despre el. @Emika: Vom incepe cu cateva informatii despre viata ta personala... Care este numele tau, cati ani ai si de unde esti? @Zzteh21: Pai ma numesc Batranu Iulian am 16 ani si sunt din Galati. @Emika: Spune 3 calitati de ale tale, dar si 3 defecte. @Zzteh21: Calitatile: sunt intelept,ambitios si foarte intelegator. Defecte: sunt prea bun la suflet, pot fi pacalit usor si sunt foarte lenes. @Emika: Ce meserie vrei sa urmezi in viitor? @Zzteh21: Tirist. @Emika: Ce îti place sa faci în timpul liber? @Zzteh21: Sa joc fotbal si sa ma joc pe calculator. @Emika: Cred ca ajung aceste informatii, motiv pentru care continuam cu intrebarile legate de forum/comunitate/servere. De ce ai ales madz.ro? @Zzteh21: Pai prima data am inceput sa joc pe serverul de awp dar erau foarte multi codatii asa ca am decis sa fac o cerere helper si de atunci a inceput sa imi placa comunitatea/staffu si am decis sa raman. @Emika: Cum te intelegi cu staff-ul comunitatii? @Zzteh21: Foarte bine, sunt oamenii foarte de treaba. @Emika: Enumera 5 persoane cu care te intelegi cel mai bine din staff. @Zzteh21: @VEG88, @Hkl AWP.MADZ.RO, @sNk, @Mr. MiNiMaL si @Leonard @Emika: Ce mesaj ai transmite membrilor forumului? @Zzteh21: Sa faca activitate pe forum. @Emika: Iti multumesc de interviu si iti urez succes in continuare!
 2. calinul

  [GIFT] DEIAN

  cadou primit tc
 3. 10 https://www.youtube.com/watch?v=Bag1gUxuU0g&list=RDEMYGj5tu94_mNz6SrYkDD3_g&start_radio=1
 4. calinul

  [GIFT] DEIAN

  Nickname-ul tau: emika Nickname-ul celui la care ii ofer cadoul: @deianww Motiv: - Imaginea/Imaginile facute cadou: x x x
 5. 9 https://www.youtube.com/watch?v=eH4F1Tdb040
 6. Model deschidere topic nou: Tip Problema (software sau hardware ) : Locatie problema (unde este problema, ex. placa video ) : Descrierea clara a problemei: De cand intampinati aceasta problema ?: Ce masuri ati luat in vederea remedierii problemei? : Detalii:
 7. Link Youtube : Gen : pop cu rap Durata : 4.19
 8. x x @Mr. MiNiMaL Am uitat de cerere, scuze
×
×
 • Create New...