Jump to content

soystera

BANNED
 • Content Count

  174
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2
 • Points

  1,998 [ Donate ]

soystera last won the day on January 27 2021

soystera had the most liked content!

Community Reputation

5 Amator

3 Followers

About soystera

 • Rank
  Manager OLDCS
 • Birthday 02/10/2000

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Respins , nu ai orele necesare! Ne vedem cu alta cerere in 7 zile! T/C
 2. Respins! Regulament necitit , steamid neprecizat! Ne vedem in 7 zile cu alta cerere! T/C
 3. Nu stiti sa cititi un CNP? e nascut in 03/05/2007! Adica 13 ani ... haoleu
 4. Demo-urile verificat de fata cu tine , se poate vedea folosirea de wall in mod exagerat si plus ca era cu 2 admin in conversatie pe discord!! T/C
 5. Regulament Vips! 1. Odata ca vip trebuie sa respecti si regulamentul de player! Daca aveti VIP nu esti cu nimic mai presus decat playeri! 2. Orice abuz ( gloante infinite , sunete vip ) duce la REMOVE VIP! 3. Sunetele de vip se pun doar la inceput de runda si la sfarsit! 4. Nu se pun sunete in timpul unui CLUCH ! 5. Nu se pune sunete unele peste altele aveti grija la abuz regula 2 ! 69. Cuvant Magic : " timpul necesar " Nerespectarea regulamentului duce la REMOVE VIP! Va rog atata timp cat jucati pe serverul nostru sa fi ti de acord cu regulamentul nostru!
 6. Regulament Admins! 1. Odata ca admin trebuie sa respecti si regulamentul de player! Daca faci parte din STAFF nu esti cu nimic mai presus decat playeri! 2. Toate mute-urile / gag-urile incep in ordine 5 > 10 > 15 ! Nu se da direct 10 / 15! 3. Orice ban se da odata cu dovada. Lipsa de dovada la un ban se ajunge la warn / remove! 4. Toate mute-urile / gag-urile se dau pe motive , nu dai doar mute ca vrei tu.. 5. Orice tentativa de abuz asupra unui player (chiar daca iti este prieten) duce la REMOVE! 6. Neprezentarea de demo / dovada la o reclamatie / cerere unban duce la WARN / REMOVE ! 69. Cuvant Magic : " am avut " Nerespectarea regulamentului duce la WARN / REMOVE! Va rog atata timp cat jucati pe serverul nostru sa fi ti de acord cu regulamentul nostru!
 7. Regulament Player! 1. Este strict interzis orice tentativa de TT (trash talkin' ) 2. Injuraturiile nu sunt permise (poti injura in gandul tau , nu trebuie sa pornesti microfonul si sa il injuri pe X ) 3. Orice jignire asupra staff-ului poate duce la la mute 5/10/15 urmat de ban o zi. 4. Orice tentativa de hack folosita pe servelul nostru duce la ban permanent! 5. Nu zic ca este interzis dar la o situatie de " Cluch " vorbitul mai putin! 6. Abuzul de microfon (vorbit in exces , muzica fundal / cantat , microfon prost) este interzisa mai ales pe mapele in care se aud echipele intre ele. 7. Abuzul de U@ (admin chat) este strict interzis. Este doar pentru report de codati / bug-uri. 8. Aveti un comportament decent si respectati-va intre voi! 9. Toate tentativele de glume " milsugi / milbei etc etc " strict interzisa ! 69. Cuvant Magic : "Nu" Nerespectarea regulamentului duce la mute / gag / ban! Va rog atata timp cat jucati pe serverul nostru sa fi ti de acord cu regulamentul nostru!
 8. Model Motiv Absenta! 1. Nick (din joc) : 2. Motivul absentei? : 3. Perioada in care vei lipsi? : 4. Precizari? : Informatii Utile! 1. Raspunderea obligatorie la toate punctele! 2. Nerespectarea modelului duce la anularea cererii! 3. Durata maxima de lipsa poate fii o saptamana! (daca e mai mult duce la remove / warn )
 9. Model Cerere Unban! 1. Nick (din joc) : 2. SteamID (click me!) : 3. Cine te-a banat? : 4. Motiv? : 5. Precizari? : Informatii Utile! 1. Raspunderea obligatorie la toate punctele! 2. Nerespectarea modelului duce la anularea cererii! 3. Cererea de unban se face in decursul de maxim o saptamana de la luare ban-ului! Dupa nu se mai ia in considerare!
 10. Respins. Orele nu sunt destule! Cerere editata! Ne vedem in 7 zile cu alta cerere! T/C
 11. Imi pare rau! Respins. Revino cu alta cerere in 2 saptamani! Activiatea e pe primu loc! T/C
 12. Acceptat ! " Câteva săptămani. " poare duce la remove! T/C
×
×
 • Create New...