Jump to content

GibySnacks

Membru
 • Content Count

  4
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Points

  375 [ Donate ]

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 1. Numele tău (real,nu de pe server): Daniel 2. Nick server (cu ce nume joci pe server): GibySnackツ 3. Vârsta: 16 ani 4. Ore (Folosind !ore pe server sau prin GAMETRACKER): 5. Link catre profilul de steam : https://steamcommunity.com/profiles/76561199001221260/ 6. Steam:ID (Scrii status in consola si copiezi SteamID din dreptul numelui tau) : "GibySnackツ" STEAM_1:0:520477766 00:54 26 0 active 198000 7. Ai citit regulamentul serverului? (il gasesti aici) : Nu am avut timp 8. Ai intrat in grupul nostru de steam? Este obligatoriu!(link aici): Da 9. Ai intrat in grupul nostru de discord? Este obligatoriu!(link aici): Da 10. Intrebare capcana: Ce face comanda "sm_silence"?: gag+mute 11. De ce dorești acest grad?: Pentru a contribui la buna starea serverului. Edit-1: Tin sa mentionez ca nu am mintit in legatura cu varsta, ba din contra alti jucatori au crezut ca sunt mai mare dupa voce. Oricum, respect deciziile si alegerile. Legat de activitatea mea, sunt cam toata ziua pe server, mai rar putin in timpul saptamanii ca stau la tara, am treaba (zz, daca iti mai amintesti chiar tu ai zis ca stau prea mult pe server si daca nu mai am si alta treaba xD )
 2. Si apropo, doar ca sa stii, inainte sa iei o decizie uita-te din nou pe demo. Eu il vazusem pe ultimul cand a trecut in dreapta si d-aia m-am dus dupa el. Daca nu crezi, verifica demo-ul si da pe 1/2 viteza, iar la secunda 22-23 o sa il vezi in stanga jos pe sub arcada cand a trecut in stanga. Iti urez bafta, n-ai nici macar o dovada ce wall. Si legat de cont cu prime, iti dau contul vechi cu 1800 ore care acum e al lu fratimiu si eu i l-am lasat la 1000 de ore.
 3. Am zis de la bun inceput ca nu am cod si pot demonstra asta oricand si la orice ora. Doar daca joc mai bine decat un admin asta este. Poate am avut eu o zi buna sau ai avut tu o zi proasta. Plus, ca administrator pe server sa mai si rupi de mine ca nu am mai mult de silver 2 pe compe (desi am) sau nush ce nu mi se pare un comportament demn de asa rol. Nu am dreptul de a te judeca dar nu suntem prieteni sau altceva ca sa zic ca nu ma deranjeaza. Ti-as sugera in schimb sa te razgandesti, nu a fost wall, ti-am zis de cand am intrat pe server ca joc doar pe servere de awp si asta ti-o pot confirma. Btw, daca se uita bq prin loguri o sa gaseasca ca m-am mai jucat pe server dar cu mult timp in urma. De pe vremea cand comunitatea se numea usp iar bq a decis sa o mute. Pe atunci aveam si moderator.
 4. Nickname (cel cu care te joci pe server) : GibySnack Nickname-ul adminului (care te-a banat) : Minimal Profil Steam : https://steamcommunity.com/profiles/76561199001221260/ Motivul (pentru care ai fost banat) : Wall si aim (cred) Alte adăugări : Jucam de mult pe server (in prezent joc pe alte servere de awp), am reintrat de aseara si am jucat. Astazi am intrat sa ma joc si am dat de Minimal, am jucat putin si a inceput sa ma suspecteze de cod. A zis ca daca se baga pe spec nu mai fac niciun frag si am insistat sa intre. S-a pus spec, si cu tot cu demo-ul (probabil a facut demo) mi-a dat ban pe server. Tin sa mentionez ca nu am cod si pe serverul pe care joc, la 10000 xp unde aici faci global (cum are el) pe sv acela faci mg2 (sv pe care eu am 27500 xp). Daca imi va ramane ban-ul , ceea ce nu mi se pare normal, as dori sa vad si eu demo-ul daca se poate. N-am stiut ca trebuia edit la primul post, dau acum. Ti-am zis sa te uiti la secunda 22-23 ca l-am vazut cand a trecut in partea aia si nu ma uitam dupa el prin perete. Daca tactica ta e sa te duci direct pe el a mea nu e. M-am intors si m-am asigurat ca nu urca pe scara sau nu vine pe jos pe unde voiam eu sa merg din cate ai vazut dar m-am intors cand am vazut ca ai mei il omorasera. Plus, stai calm ca nu sunt frustrat, mai degraba ma amuza ca la nivelul tau nu stii sa faci diferenta dintre un jucator cu wall si unul fara wall.
×
×
 • Create New...