Jump to content
Gazduire Servere Jocuri | Servere Dedicate | Webhost

Mr. MiNiMaL

Administrator
 • Content Count

  164
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8
 • Points

  8,955 [ Donate ]

Everything posted by Mr. MiNiMaL

 1. Respins! Te așteptăm peste 2 săptămâni cu o noua cerere, după ce ai acumulat cele 25 de ore necesare. T/C
 2. Limbaj prea vulgar pentru a deține admin pe server. Iti mai acord o șansă peste doua săptămâni sa vi cu o noua cerere și o sa vedem cum evoluează limbajul tău pe server. Respins! T/C
 3. Ai gresit sectiunea! T/C
 4. Te rog sa postezi cu modelul de postare topic nou! Next ai warn 2 zile! T/C
 5. Bun venit Andrei, de acord cu VEG. Dorim din partea ta un limbaj corect si coerent. Multumim ca te-ai alaturat staff-ului si asteptram din partea ta o performanta mai buna ca pana acuma.
 6. @Stefan Gagu ai warn 7 zile pentru spam! Next post la acest topic ban 7 zile!
 7. Sunt frumoase pentru început! Mai așteptăm și alte creații.
 8. Nume topic neacceptat. Scrie clar si in regulamentul forumului. T/C
 9. @FratelePetarda Nepăsare! Am ales deja avatar-ul mulțumesc @VEG88. T/C
 10. @FratelePetarda se lucrează intens la ele. Cred ca ai făcut grade pentru tot forumul. Încep sa îmi pierd răbdarea de atâta nepăsare! T/C
 11. Pro unban. Clantag nu are nici un sens, poate sa isi scrie si wallhack cat jucatorul e legit. @xNothing- te rog nu mai face dublu post, asteapta decizia staff-ului.
 12. Pro unban. Clantag nu are nici un sens, poate sa isi scrie si wallhack cat jucatorul e legit. @p0ckkk- te rog nu mai face dublu post, asteapta decizia staff-ului. Risti warn!
 13. Cel mai tare avatar de pana acuma. Mulțumesc @VEG88! Aștept și pe @FratelePetarda dacă mai vine cu ceva!
 14. Super frumoase toate! V-am lăsat un like pentru fiecare. Totuși am o mica rugăminte dacă nu e prea mare, se poate schimba scrisul exact cum scriu eu? Mr. MiNiMaL @FratelePetarda aștept contra creația ta :)) împotriva lui VEG. Momentan las topicul deschis și o sa îmi pun ultima creație a lui VEG la avatar.
 15. Super frumoase ca si efecte. Se poate o îmbunatățire la scris?
 16. Tip [avatar/semnatura/banner/etc]: avatar Text principal: Mr. MiNiMaL Text secundar [madz.ro]: - Dimensiuni: 150 * 250 Stock/Render/Tema[obligatoriu]: Alte precizari: sa fie cu efecte (efectele le las la alegerea designerului)
 17. @FratelePetarda Te rog nu mai face +1, poți sa editezi un post si sa îți urci toate creatile! Mulțumesc pentru înțelegere.
 18. @bq @VEG88 @ZzTeh23 @exag4 @LAMBURGHINI AWP.MADZ.RO @X!! @Alexanndru @DaRkNeSs @Lord_Vlad @Finu @NANE @Andrei. @gogulegendarul @Adryan @GUGU @ionut_26_5_
 19. @ceteneU1 | www.madz.ro Te rog nu mai face +1! Ii ultimul avertisment care ți-l dau! Data viitoare warm! T/C
×
×
 • Create New...