Jump to content

Mr. MiNiMaL

Super-Moderator
 • Content Count

  133
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3
 • Points

  2,725 [ Donate ]

Everything posted by Mr. MiNiMaL

 1. Contra. Minim 20 de ore. Daca ai fi citit regulamentul, nu ai mai fi facut aceasta cerere.
 2. Contra nu ai citit regulamentul, nu ai vârsta necesara, nu ai făcut print la ore! Propun sa începi cu slot și vedem pe urma dacă e de helper sau nu.
 3. Destul de activ pe server, dar pentru gradul moderator cum am spus și la snk (s-a transformat în pro), propun o activitate mai mare pe forum (nu doar post demo). Ai 23 de post pe forum, se poate mai mult. Momentan contra din partea mea.
 4. @TEDDe ce a fost banat primul cont? @TED contează! Din partea mea ai contra , reprezinți un risc ridicat sa joci cu coduri din nou! La 33 de ani sa joci cu cod e trist + ai cont cu 65 ore, e nou, no prime și lista poate continua la tine!
 5. REGULAMENT IT Titlul topicului trebuie sa fie de forma [MADZ-IT] Problema (ex: [MADZ-IT] Problema placa video) Veti primi ajutor la problemele voastre doar daca veti oferi suficiente informatii in ceea ce priveste problema voastra. Print screen-ul este obligatoriu pentru erorile de sistem/software sau hardware. Reveniti cat de des se poate la topicul vostru - e posibil sa cerem lamuriri/informatii despre problema intalnita. NU POSTATI daca nu oferiti solutii concrete. Posturi de genul "instaleaza softul asta ca eu asa am facut si mi-a gasit driverele" sau "aceeasi probleme am avut si eu dar acum merge" vor fi pedepsite cu warn. Deschideti un topic nou pentru problema voastra si nu postati in cadrul topicului altui user sau veti primi warn. Nu postati link-uri de torrente sau alt filesharer daca nu detineti drept de autor asupra acelor programe sau veti primi warn. Orice membru al acestei comunitati poate posta in cadrul acestei sectiuni. Orice topic, care nu mai prezinta un interes pentru autor se va inchide: daca nu s-a mai postat de cel putin 2 saptamani topicul se inchide automat. daca nu s-a mai postat de 1 saptamana sau mai putin autorul va fi atentionat prin pm si nu in topic. Daca va rezolvati singur problema explicati cum ati facut, astfel cei care au nevoie de ajutor pe viitor nu vor mai deschide un topic nou
 6. REGULAMENT TUTORIALE In cazul în care nu voi sunteți autorii, precizați autorul original. Aveți grija sa nu apară reclame în tutorial, de orice fel. Imaginile sa fie reuploadate în cazul în care sunt găzduite pe hostul siteu-lui sursa. Acest regulament se aplica doar topicurilor făcute de acum în colo,cele vechi nu vor fi afectate. Nu va dați drept autori,riscați WARM! Nu aveți voie sa postați un tutorial care a fost deja postat de alt user. Orice abatere de la regulile de mai sus se pedepsește cu WARM/Banare cont.
 7. In acest topic postati imagini/video cu masini ce au design amuzant,ciudat,rar ca sa ne minunam impreuna.Pot fi poze/filmulete facute de voi sau gasite pe internet. *Nu comentati postarea cuiva fara sa adaugati o imagine/un video legat de aceasta tema.*
 8. In acest topic se vor posta bancuri. Regula! Nu postați bancuri cu cuvinte obscene! Riscați WARM/BANARE CONT!
 9. Dupa cum spune și titlul, poți sa ne spui în acest topic ce mașina conduci (cei care nu au carnet și nu conduc, pot spune mașina părinților). Incep eu: Suzuki Vitara model 2018 (mașină personala) Dacia Duster model 2017 (mașină de servici)
 10. Destul de activ pe server, dar pentru gradul moderator propun o activitate mai mare pe forum (nu doar post demo). Momentan contra din partea mea. Din contra s-a transformat în pro! Se poate și cu activitate pe forum! (81 post)
 11. Multumesc frumos. Sunt perfecte. T/C
 12. REGULAMENT SCHIMB Produse ce se pot schimba 1. Conturi STEAM - GIFT'S. 2. Conturi Origin. 3. Conturi Uplay. 4. Conturi JocuriOnline (Metin2, Triburile , Cabal etc ) ; Produse ce se interzic spre vânzare/schimbare 1. Conturi - INVITAȚII Trackere (FileList, SceneFZ, etc.). 2. Licențe pentru orice fel de joc pentru ca nu suntem siguri de validitatea acestora si sursa lor de provenienta. 3. Programe (KIT-uri, fișiere de orice fel). 4. Host-uri (WEB, game, domenii, reseller's) 5. Electronice (Gadget-uri [iPad-uri, iPod-uri, etc.], telefoane) 6. Sisteme PC/Laptop/Desktop sau piese. 7. Addons/Serverfiles/Maps/Mods/Models sau orice altceva ce se incadreaza in crearea unui server. 8. Orice alt produs ce nu se încadrează în categoria celor permise mai sus. Postarea de produse interzise specificate anterior duce la WARN și/sau suspendarea contului. Nu se accepta posturi in care se ofera bani sau alte benificii in schimbul unui Gift / Items / Boxs / Cards / Backgrounds / Iconite / Arms / Cupon reducere. Toate ofertele pe care le discutati apoi in privat tin de voi. Noi nu ne asumam raspunderea pentru eventualele tepe. Mai pe scurt: doar schimburi care au loc prin Steam Trade sunt acceptate in aceasta categorie.
 13. Model postare: # Ofer: Nume Gift / Items / Boxs / Cards / Backgrounds / Iconite / Arme / Cupoane reduceri # Accept: Nume Gift / Items / Boxs / Cards / Backgrounds / Iconite / Arme / Cupoane reduceri ori Astept oferte # Contact: Steam ID # Inventar: Link steam cu invetarul ATENȚIE! - CITIȚI REGULAMENTUL CATEGORIEI IN CARE DORITI SA POSTATI!
 14. REGULAMENT CUMPĂRARE Produse ce se pot cumpăra 1. Conturi STEAM - GIFT'S. 2. Conturi Origin. 3. Conturi Uplay. 4. Conturi JocuriOnline (Metin2, Triburile , Cabal etc ) ; Produse ce se interzic spre vânzare/schimbare 1. Conturi - INVITAȚII Trackere (FileList, SceneFZ, etc.). 2. Licențe pentru orice fel de joc pentru ca nu suntem siguri de validitatea acestora si sursa lor de provenienta. 3. Programe (KIT-uri, fișiere de orice fel). 4. Host-uri (WEB, game, domenii, reseller's) 5. Electronice (Gadget-uri [iPad-uri, iPod-uri, etc.], telefoane) 6. Sisteme PC/Laptop/Desktop sau piese. 7. Addons/Serverfiles/Maps/Mods/Models sau orice altceva ce se incadreaza in crearea unui server. 8. Orice alt produs ce nu se încadrează în categoria celor permise mai sus. Postarea de produse interzise specificate anterior duce la WARN și/sau suspendarea contului.
 15. Model cumpăr: Nick: Id contact: Produse puse spre cumparare: Metoda de plata: Alte specificatii: ATENȚIE! - CITIȚI REGULAMENTUL CATEGORIEI IN CARE DORITI SA POSTATI!
 16. REGULAMENT VÂNZARE Produse ce se pot vinde 1. Conturi STEAM - GIFT'S. 2. Conturi Origin. 3. Conturi Uplay. 4. Conturi JocuriOnline (Metin2, Triburile , Cabal etc ) ; Produse ce se interzic spre vânzare 1. Conturi - INVITAȚII Trackere (FileList, SceneFZ, etc.). 2. Licențe pentru orice fel de joc pentru ca nu suntem siguri de validitatea acestora si sursa lor de provenienta. 3. Programe (KIT-uri, fișiere de orice fel). 4. Host-uri (WEB, game, domenii, reseller's) 5. Electronice (Gadget-uri [iPad-uri, iPod-uri, etc.], telefoane) 6. Sisteme PC/Laptop/Desktop sau piese. 7. Addons/Serverfiles/Maps/Mods/Models sau orice altceva ce se incadreaza in crearea unui server. 8. Orice alt produs ce nu se încadrează în categoria celor permise mai sus. Postarea de produse interzise specificate anterior duce la WARN și/sau suspendarea contului.
 17. Model cumpăr: Nick: Id contact: Produse puse spre vanzare(+pret): Metoda de plata: Alte specificatii: ATENȚIE ! - CITIȚI REGULAMENTUL CATEGORIEI IN CARE DORITI SA POSTATI!
 18. Ai un serial preferat ? Postează după model: * Nume serial : * Actori principali : * Genul : * Durată episod : * Număr episoade : * De ce îți place acest serial : OBSERVAȚII: Nu copiati ce au spus ceilalti. (warn) Nu postati decat dupa model. Nu postati comentarii de genul: frumos serial, mi-a placut,etc.
 19. Dupa cum zice si titlul, in acest topic puteti posta ultimul film vazut de voi. Titlu : Anul lansarii : Nota personala : O scurta parere persoanala : Atenție! Păstrați modelul de mai sus, in caz contrar warm!
 20. Titlul [MADZ - FILME & SERIALE] - Numele filmului Topic Tags Scrieti genul filmului. Anul lansarii. Un topic contine 2 parti: 1. Aceasta parte contine prezentarea filmului. Se va face dupa modelul de mai jos: * Titlu : * Regizor : * Actori principali : * Gen : * Durata : * Data lansare (in Romania) : * Link IMDB : * Trailer YouTube : 2. In fiecare topic trebuie sa postati modelul dupa care membrii isi vor expune parerile. Folositi acest model: * Acum cat timp ai vazut filmul? (aproximativ): * Parerea personala: * Puncte "+" (partile care vi s-au parut interesante): * Puncte "-" (partile pe care le-ati scoate din film): * Actorul preferat din acest film: * Nota personala: ATENTIE! Inainte de a deschide un topic citeste regulamentul.
 21. Ai o replică preferată dintr-un film ? Postează după model: * Nume film : * Replică : * De ce îți place această replică : OBSERVAȚII: Nu copiati ce au spus ceilalti. (warn) Nu postati decat dupa model. Nu postati comentarii de genul: frumoasă replică,etc.
×
×
 • Create New...