Jump to content

DaRkNeSs

Membru
  • Content Count

    29
  • Donations

    $0.00 
  • Joined

  • Last visited

  • Points

    2,565 [ Donate ]

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. O sa dau contra ca nu prea e asa activ, sry bro
  2. Contra momentan, revino peste ceva timp cu o noua cerere si revizuiește-ți comportamentul
  3. Pro, matur esti, activitate ok, meriți
  4. Sunt in staff de aproape 2 luni lasand la o parte timpul cand am fost dat la o parte,am 42 de ore eu zic ca merit,atata timp cat imi fac minimul de activitate nu vad cum ar fi asta "putina activitate" dar na cum spui tu...
  5. 1. Numele tău (real,nu de pe server): Darius 2. Nick server(cu ce nume joci pe server): DaRkNeSs 3. Vârsta: 18 4. Ore (Scrii !lvl in chat dupa care selectezi My stats si faci un PrintScreen) :https://imgur.com/a/5nAvtoo EX: 5. Link catre profilul de steam : https://steamcommunity.com/id/DaRkNeSs692724 6. Steam:ID (scrii status in consola si copiezi steamID din dreptul numelui tau) : STEAM_1:0:156939516 EX: 7. Grad actual?: Helper 8. De ce dorești acest up?: Eu cred ca merit accesul la ban,am experienta si e timpul sa trec si eu peste gag si mute :))
  6. Te-am vazut de cateva ori pari ok, cum colegii mei nu au argumentat nu stiu ce ai facut, pro dupa mine
  7. DaRkNeSs

    Propuneri

    El se referea ca e cam inutil si sa se schimbe adică nu isi face treaba am văzut ca ia masuri dupa multe secunde de camp, trebuie redus putin.
  8. Am 50 de ore pe el cum adică abia făcut, deranjez pe cineva ca joc cu mai multe conturi? Scz nu știam ca nu am voie voiam sa urc conturile in top, am 3 in top 100,pe asta am apucat sa fac gn4 si dupa mi-a dat lambu ban.nu vad rostul sa mai joc pe main cand am globalul -.- nu e singurul server pe care stau, nici nu apucasem sa joc o ora cam asa in fine. Si nu hkl, e contul meu nu am pierdut sau primit ban nicăieri pot sa joc de pe ce cont vreau asa mi se pare daca nu nu aia e lasa-mi banul si gt nu vreau sa ne certam acum pentru un motiv asa stupid. Btw xoxo isi dădea gravitație si se urca pe mapa si abuza
  9. Nickname (cel cu care te joci pe server) : s1mple Nickname-ul adminului (care te-a banat) : lambu Profil Steam : https://steamcommunity.com/profiles/76561198954062762/ Motivul (pentru care ai fost banat) : hack idk Alte adăugări : rly?
×
×
  • Create New...