Jump to content

Hkl AWP.MADZ.RO

Membru
 • Content Count

  74
 • Donations

  $0.00 
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 • Points

  3,240 [ Donate ]

Hkl AWP.MADZ.RO last won the day on February 23

Hkl AWP.MADZ.RO had the most liked content!

Community Reputation

10 Good

About Hkl AWP.MADZ.RO

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Amz a dat ban, vad ca are 2 conturi si nuj care e cel bun ca sa ii pot da tag, asteptam demo/dovadă.
 2. Atatea pro uri, dar doar eu vad ca nu a citit regulamentul ?
 3. Pro, un băiat de treaba care se intelege bine cu cei din jurul său.
 4. Pro, meriți o sansa pentru a vedea cum te descurci si cu banurile, deoarece am observat ca majoritatea copiilor au început să intre pe servere si sa bage coduri.
 5. Contra, nu a trecut o lună de la ultima cerere de up, si in legatura cu activitatea nuj ce sa zic de cand ai luat administrator si pana acum ai facut decat 10h, chiar dacă primesti moderator nu ai nimic in plus fata de administrator, nu vad rostul upgrade ului.
 6. Sunt curios în primul rând de ce a dat mute permanent, chiar dacă era player si nu helper se da mut 3/5/10/30 min, dar nu permanent.
 7. Perioada (în care vei fi absent) : Luna martie Steam id :STEAM_0:1:55975235 Profil Steam :https://steamcommunity.com/profiles/76561198382161831/ Motiv : Scoala, trebuie sa invat pentru simulari, bac si nu prea mai am timp liber
 8. Aici e pagină pentru reclamație nu pentru unban.
 9. Hkl AWP.MADZ.RO

  Parere

  Nick: Creative Demo (uploadat-il pe un site de profil ex: mega grilshare etc.) http://www.mediafire.com/file/fm623atmtu10tie/creative.dem/file Motiv: posibil aim (wall cred ca are sigur) SteamID (valabil pentru cei ce nu au acces la ban): STEAM_1:0:93162609 Nu i am dat ban deoarece nu eram sigur ca are ceva, astept pareri (wall cred ca are sigur, deoarece nu verifica niciodata celalalt colt si se ducea tinta pe om) si aim posibil sa fi avut in primele runde
 10. Propun să se facă ceva cu anti camp-ul acela, deoarece acesta care este deja pe server este degeaba, si cu el pe sv tot se face camp.
 11. Contra, ai mai fost odată in staff sub numele de darkness daca nu mă înșel si nu ai citit regulamentul.
 12. Contra, nu ai chiar activitate asa mare, si daca ai lua up nu ai avea nimic in plus fata de administrator, încearcă să fi mai activ pe sv si sa prinzi codati.
 13. Pro daca ai rezolvat problema cu făcutul demo urilor, contra daca nu
×
×
 • Create New...