Jump to content
Search In
 • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sign In

Sign InSign Up

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 01/24/2020 in all areas

 1. 4 points
 2. 2 points
  Am lăsat topicul un pic mai mult :)) Toti cei care nu au răspuns vor primi -1 (helper-remove) AZGAMA REMOVE BlacK_HanDeD REMOVE Darkness REMOVE Jexanu -1 ADMINISTRATOR KOKOSNIK REMOVE MeHigh Deme REMOVE MøggÝe REMOVE snk -1 HELPER SWING REMOVE xQl REMOVE 乇りひム尺り REMOVE
 3. 1 point
 4. 1 point
 5. 1 point
 6. 1 point
 7. 1 point
  pro, e activ baiatu, nu injura.
 8. 1 point
  jucasem si eu pe awp si era darkness, nu stiu de pe ce cont si era curat, dar @DaRkNeSs ar fi de preferat sa stai pe un cont main pt ca poate nu toti adminii te stiu xd
 9. 1 point
 10. 1 point
 11. 1 point
  Daca te rog, sa faci pana la 50 de post-uri si dupa faci alta cerere.. cu drag T.c
 12. 1 point
  Nick:Stewie2k AWP.MADZ.RO Demo (uploadat-il pe un site de profil ex: mega grilshare etc.)https://www.mediafire.com/file/j6r06rekvvssng1/Stewie2k_AWP.MADZ.RO_demo.mp4/file Nick:AbiFiuDeImparat Demo (uploadat-il pe un site de profil ex: mega grilshare etc.) https://www.mediafire.com/file/dz4eikdky6vvubt/AbiFiuDeImparat_demo.mp4/file
 13. 1 point
  Ambii banati GJ.
 14. 1 point
  Trebuia sa refaci cererea dupa noul model dar nu e bai.... Citeste noul model si da edit.... Edit: Acceptat ca administrator. Activitate pe server si forum..... T/C.
 15. 1 point
  Pro, sincer cred ca m-am grabit cu prima decizie si cred ca meriti Administrator.
 16. 1 point
  Pro daca ai rezolvat problema cu făcutul demo urilor, contra daca nu
 17. 1 point
  Mulțumesc frumos. Ma poți ajuta și cu un banner pentru semnătură?
 18. 1 point
 19. 1 point
 20. 1 point
 21. 1 point
  A luat remove pe motiv de inactivitate, de la Theo....
 22. 1 point
  din pacate a luat remove... T/C.
 23. 1 point
  ok.... zilele astea le rezolv in functie de cum am timp
 24. 1 point
  I think he is Pulser from Discord and he got banned by Leonard before the VAC for walling But I know how he plays so @$ 乇 卂 ㄥ you deserve the unban
 25. 1 point
  Am si eu o propunere sa se scoata lama de pe awp ca toata lumea a inceput sa te omoare duar cu lama nu prea mai folosesc awp-ul majoritatea jucatorilor dau knife in loc de awp. Sunt destul de sigur ca la multi din juctori de pe server lear placea.
 26. 1 point
  1. Numele tău (real,nu de pe server): Sebastian 2. Nick server(cu ce nume joci pe server): caenne 3. Vârsta: 18 4. Ore (link gametracker pe care il gasesti aici) : https://imgur.com/a/1Rt2vSV 5. Link catre profilul de steam : https://steamcommunity.com/id/cae991/ 6. Steam:ID (îl gasești aici) : STEAM_1:0:467292679 7. Ai citit regulamentul serverului? (il gasesti aici) : Nu 8. Ai intrat in grupul nostru de steam? Este obligatoriu!(link aici): Da 9. Ai intrat in grupul nostru de discord? Este obligatoriu!(link aici): Da 10. Intrebare capcana: Ce face comanda "sm_msay"?: Mesaj global pe server. 11. De ce dorești acest grad?: Ca sa mentin ordinea pe server.
 27. 1 point
 28. 1 point
  Nu mai astept nimic (am citit regula la o luna), ori se ofera acces la ban, ori remove. (Am specificat si la cererea de admin ca doresc un grad mai mare sa ai mai multe accese sm_blind, sm_ban) - nu sunt copil de 10 ani care vrea admin etc. Astazi eram pe sever si un copil de 10 ani ma i-a la misto. (Cea mai mare coamanda kick) Daca se considera ca nu merit remove si doresc succes servarului cu jumatate din admini sub 16 ani, fara habar de comenzi. Multumesc.
 29. 1 point
 30. 1 point
  Pro e activ și foarte serios.
 31. 1 point
  Pro, o persoană calma si stie de gluma.
 32. 1 point
 33. 1 point
  Pro, de treaba, destul de activ, merita.
 34. 1 point
  pro e activ respecta playerii indiferent de grad si destul de matur
 35. 1 point
  PRO,este matur,respecta pe oricine indiferent de grad,este calm!
 36. 1 point
 37. 1 point
 38. 1 point
  REGULAMENT: Nerespectarea modelului de mai jos duce la mutarea topicului in cos Aveti dreptul de a face o cerere o data la 5 zile Toate cererile vor fi lasate deschise pana cand se vor posta minim 2 replyuri cu poza dorita Numele topicului trebuie sa fie de genul : Cerere avatar "nume" Trebuie sa aveti cel putin 2 saptamani vechime pe comunitate Nu aveti dreptul sa folositi imagini care contin caracter pornografic/vulgar (indiferent de grad) In cererea dvs. nu puteti da reply pentru a raspunde fiecaruia in parte. Singura exceptie "am ales". (pedeapsa - se inchide topicul) In momentul in care cererea se va inchide , se va pune un tag cu prefix-ul: [REZOLVAT]/[RESPINS] Trebuie sa aveti un numar de posturi mai mare sau egal cu 20 Tema este obligatorie. (1h pentru edit sau cerere va fi respinsa) Nu aveti voie sa faceti cereri pentru alte persoane. (cererea va fi respinsa) Nu aveti voie sa scrieti in cerere "vreau avatar/semnatura de la "designerul x" sau "y" (cererea va fi respinsa) Textul secundar este OBLIGATORIU: MADZ.RO/WWW.MADZ.RO. (cererea va fi respinsa) Dimensiunile creatiei, tema lucrarii sunt obligatorii sa le specificati (1h pentru edit/Cererea va fi respina) Cine nu respecta modelul are 1h sa modifice ceea ce a gresit, (cererea va fi respinsa) Odata ce ati facut o cerere de avatar/semnatura/userbar , sunteti obligati sa le purtati minim 3 zile, altfel primiti restrictie la cereri timp de 30 de zile. MODEL: Tip [avatar/semnatura/banner/etc]: Text principal: Text secundar [madz.ro]: Dimensiuni: Stock/Render/Tema[obligatoriu]: Alte precizari:
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00

Instagram

STEAM FONDATORI

Retele Sociale

Discord Alatura-te
Gametracker Alatura-te
×
×
 • Create New...