Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Sign In

Sign InSign Up

Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Cine suntem noi?

Madz.ro este o comunitate de gaming ce a luat nastere pe data de 28 August 2019, din dorinta de a crea o comunitate care sa se diferentieze de celelalte.O comunitate "unica".

De ce am creat o comunitate noua?

Fiind in lumea cs-ul de foarte multi ani, am avut ocazia sa facem parte din mai multe comunitati. Mai in toate dintre ele am observat cateva lucruri cu care nu eram de acord din punct de vedere al mentalitatii. Astfel ne-am propus sa o luam de la zero si sa ne facem propria comunitate pe care sa o cladim dupa propriile idei si dorinte. O comunitate care pentru noi sa fie "perfecta". O comunitate extrem de unita. O comunitate care sa se ghideaze dupa moto-ul: "calitate peste cantitate".

Ne dorim o comunitate prietenoasa.

Stim ce inseamna sa vrei sa iti faci un server si sa nu dispui de resursele necesare sau de cineva care sa te ajute la inceput. Asadar comunitatea madz.ro le pune la dispozitie tuturor celor care vor sa isi deschida server la noi, un pachet gratuit ce include mai multe pluginuri. Pentru a nu se abuza de acest "cadou", pluginurilor o sa fie personalizate strict pentru madz.ro. De asemenea oferim si suport tehnic pentru serverele de Counter Strike Global Offensive.

 

Ce ne propunem cu aceasta comunitate?

Madz.ro isi propune sa ajunga o comunitate de top. Acest lucru o sa fie posibil doar in timp. Pentru a ajunge in top este nevoie de timp si rabdare, fie ca este vorba de sport, afaceri sau gaming. Acest "proiect" al nostru se doreste a fi unul de lunga durata. Noi avem rabdare si incredere. Tu ai?

Instagram

STEAM FONDATORI

Retele Sociale

Discord Alatura-te
Gametracker Alatura-te
×
×
  • Create New...